Ultralift H5, de niet-invasieve facelift met HIFU en radiofrequentie

Medisch-esthetisch: iets voor jou?

Medisch-esthetisch is een brede term voor het corrigeren van onvolkomenheden op gelaat en lichaam, en omvat zowel chirurgische (invasief) als niet-chirurgische (niet-invasief) technieken. Vooral dit laatste heeft in de beauty branche een enorme vlucht genomen. De resultaten zijn dan ook verbluffend, en dat zonder chirurgische ingreep! Tijdens de Beauty Trade Special introduceerden we enkele medisch-esthetische apparaten. Vooral de Ultralift H5 van Reneve kon op grote belangstelling rekenen.

Ultralift H5, de natuurlijke facelift

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een techniek oorspronkelijk ontwikkeld voor de behandeling van gelokaliseerde prostaatkanker. Bij de behandeling van de huid wordt de ultrasoon tot 1 punt gefocust op een diepte van 4,5 mm, waar het kleine trauma’s veroorzaakt in de SMAS laag, de fibro-musculaire laag die de chirurg lift bij een facelifting. Hierdoor ontstaat een voortschrijdend liftend effect. Op 1,5 en 3 mm diepte worden de collageenvezels en fibroblasten ge(re)activeerd voor een versteviging van de huid.

De Ultralift H5 van Reneve combineert HIFU behandelingen met radiofrequentie voor een maximale collageenstimulatie, natuurlijke hydratatie en celregeneratie. Meer weten? Contacteer ons via info@consulta.cc

Vooral cosmetisch artsen leggen zich toe op deze technieken, maar steeds vaker wendt de consument zich meer tot de salons voor dit type behandelingen. Maar wat is medisch-esthetisch nu precies? Wat kun je ermee? En vooral, wat mag je ervan verwachten? Wil je antwoorden op al deze vragen? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend!