Wegenwerken in de buurt van Consulta

Vanaf maandag 7 oktober tot einde feb 2020 kan men niet meer vanuit Mechelen/R6/afrit mechelen Noord  en  via de Antwerpse Steenweg tot bij Consulta geraken.

Wat zijn de beste alternatieven :

1. Komende van Brussel op de E19: De afrit Rumst nemen, dan naar rechts en aan de lichten nog eens naar rechts.  Het dorp Walem doorrijden en aan de garage van Volvo/Vermant rechts afdraaien – de Generaal Dewittelaan in

2. Komende van Antwerpen op de E19:  De afrit Rumst, dan naar links en aan de lichten naar rechts. Het dorp Walem doorrijden en aan de garage van Volvo/Vermant rechts afdraaien – de Generaal Dewittelaan in.

3. Komende van Willebroek: in Mechelen Noord ofwel de E19 oprijden richting Antwerpen en de afrit Rumst nemen (zie 1.)  Ofwel via de Blarenberglaan Mechelen Noord inrijden, tot aan rondpunt, daar eerste rechts, de brug over. Op het einde van de baan naar links.  Volgende kruispunt rechtdoor, vervolgens-  aan de watertoren – naar links.

4. Komende van Mechelen of Putte: ofwel via E19 afrit Rumst ofwel via Blarenberglaan ofwel de omleiding “Liersesteenweg”

Download hier de wegbeschrijving in PDF