Annulatie Smart Skin Solutions event

Beste klant,

Het Smart Skin Solutions event van maandag aanstaande wordt geannuleerd. Dit lijkt ons het best. We willen niemands gezondheid onnodig in gevaar brengen.

Ook ben ik van mening dat het niet het event kan worden dat ons voor ogen stond. De maatregelen (o.a. afstand houden, geen borrel en walking dinner) maken dat een belangrijk element van het event, het sociale, verloren gaat. Naast de lezingen en introducties van Neova en Ultralift, was het zeker ook de bedoeling er met jullie een leuke, gezellige middag en avond van te maken

De belangstelling voor het event overtrof overigens onze verwachtingen, waarvoor ik jullie wil bedanken.

Ondertussen staan we als zelfstandig ondernemers voor ongewone tijden. We denken hard na hoe we jullie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen in deze uitdagende tijd en zullen zo snel mogelijk hierover berichten.

De informatie die we tijdens het event met jullie wilden delen, gaan we in aangepaste vorm beschikbaar stellen. Waarschijnlijk via mail en/of de Consulta website.

Met vriendelijke groet,

Marijn